Ολοκληρωμένο πρόγραμμα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας (11ο Podcast)

Η σημερινή μας καλεσμένη είναι η Μαρία Γεωργαλά. Σπούδασε Κοινωνιολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Κατέχει την επαγγελματική πιστοποίηση, Σύμβουλου Σταδιοδρομίας, GCDF (Global Career Development Facilitator) από τον Διεθνή Οργανισμό NBBC. Δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Ενηλίκων και Εφήβων. Δουλεύει με βιωματικό τρόπο με άτομα και ομάδες στους τομείς της επαγγελματικής μετάβασης, της λήψης απόφασης, της γυναικείας επιχειρηματικότητας (crafting), της ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ζωής και Εταιρικής Κουλτούρας με στόχο τη βιωσιμότητα Οργανισμών και Επιχειρήσεων.

Στο σημερινό μας βίντεο η κυρία Γεωργαλά μας εξηγεί τι περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας. Μας μιλάει για το πόσο πρέπει κάποιος να εστιάσει στις κάθετες (hard) και οριζόντιες (soft) δεξιότητες καθώς και ποιες άλλες δεξιότητες αναζητά η αγορά εργασίας. Μας αναφέρει τα πιο συχνά θέματα συμβουλευτικής για τα οποία την επισκέπτονται, το χρονικό διάστημα μιας τέτοιας συνεδρίας καθώς και τους κυριότερους παράγοντες που επηρεάζουν κάποιον για την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Τέλος, μας συμβουλεύει για το πώς να κινηθούμε στην αγορά εργασίας ως Βιοϊατρικοί Επιστήμονες μη έχοντας κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.

Παρακολουθήστε το 11ο podcast μας στο youtube:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Γεωργαλά στους παρακάτω συνδέσμους:
LinkedIn: https://gr.linkedin.com/in/mariageorgala
Career Design: https://career-design.gr/

Η κυρία Γεωργαλά έχει συγγράψει το βιβλίο «Αυτονόητα»: https://www.politeianet.gr/books/9786…

Μπορείτε να ακούσετε το Podcast και στο Anchor:
Τι είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας


Μην ξεχάσετε να δείτε το προηγούμενο podcast μας με θέμα «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικός Προσανατολισμός»: https://www.youtube.com/watch?v=_pUgmD-9qCg

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s