Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Εμβόλια και λοιμώδη νοσήματα» (13o Podcast)

Ο σημερινός μας καλεσμένος, κος Γεώργιος Παπαζήσης, μας μιλάει για το νέο διϊδρυματικό μεταπτυχιακό, «Εμβόλια και λοιμώδη νοσήματα» , του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΔΙ.ΠΑ.Ε. και της Ιατρικής Α.Π.Θ.

Ο κος Γεώργιος Παπαζήσης είναι αναπληρωτής καθηγητής Φαρμακολογίας και Κλινικής Φαρμακολογίας του τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. και επιστημονικά υπεύθυνος της Μονάδας Κλινικών Ερευνών της Ειδικής Μονάδας Βιοϊατρικής Έρευνας & Εκπαίδευσης της Ιατρικής Α.Π.Θ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Κλινική Φαρμακολογία, τη Φαρμακοεπαγρύπνηση (ασφάλεια φαρμάκων, εμβολίων και ασφάλεια ασθενών) και στην Ψυχιατρική Επιδημιολογία και Φαρμακοεπιδημιολογία. Στην παρούσα φάση είναι συντονιστής μελετών διερεύνησης της ανοσογονικότητας των COVID-19 εμβολίων στον ελληνικό πληθυσμό ενώ παράλληλα είναι κύριος ερευνητής της πολυκεντρικής κλινικής μελέτης RTOC.

Παρακολουθήστε το 13ο podcast μας στο youtube:

Μπορείτε να διαβάστε περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εμβόλια και λοιμώδη νοσήματα» στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eduguide.gr/grad/program/aristoteleio-emvolia-kai-loimwdi-nosimata,2989

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s